Historian Opiskelijain Liitto ry

Historiestuderandenas Förbund rf

Hallitus kaudella 2017

Puheenjohtaja: Arttu Huoviala, Patina ry, pj(a)hol.fi

Arttu Huoviala, hallitusesittely 2017Haloo ja halleluja! Olen Arttu, elokuvien suurkuluttaja ja kohta ännännen vuoden historian- ja kauppatieteiden opiskelija Tampereelta. Sivuaineenani luen romanian kieltä ja kyltyyriä. Kiinnostuin historiasta lapsena Bondien sekä Don Rosan Ankka-tarinoiden myötä, eikä se kiinnostus ole vieläkään laskenut, mitä nyt kanavoitunut hieman enemmän talouden puolelle. Vapaa-ajallani harrastan golfia, hiihtoa, Jodelia ja tortilloja. Meillä on hyvä hallitus kasassa ja ensituntumalta sanoisin, että hieno vuosi 2017 on tulossa!
 
 

Varapuheenjohtaja: Marjaana Tuominen, Kritiikki ry, martuoy(a)utu.fi

Marjaana Tuominen, hallitusesittely 2017Heippa! Marjaana Kritiikistä huutelee. Olen yleisen historian kolmannen vuoden opiskelija ja Yhdysvaltain historia, varsinkin sisällissota kiinnostaa minua erityisesti. Olen HOL:ssa 2017 varapuheenjohtajana, mutta toimin Kritiikissä HOL vastaavuuden lisäksi myös kansainvälisyysvastaavana. Syksyllä nähdään ainakin seminaarin merkeissä, sillä silloin on HOL-semma Turussa. Et sellast täält.
 
 
 
 

Sihteeri: Juho Aarikka, Patina ry, aarikka.juho.p(a)student.uta.fi

Juho Aarikka, hallitusesittely 2017Moro! Nimeni on Juho Aarikka ja olen 29 vuotias historian opiskelija ja tuleva historian opettaja ja toimin vuonna 2017 Hol:in sihteerinä. Sihteerishommelit onkin minulle tuttuja, sillä toimin myös Patinassa sihteerinä. Historiassa minua lohduttaa se, että ei tämä nykymaailma ole lainkaan hullumpi paikka kuin koskaan ennenkään.
 
 
 

Taloudenhoitaja: Tapio Aropaltio, Patina ry, aropaltio.tapio.a(a)student.uta.fi

Tapio Aropaltio, hallitusesittely 2017Tapsa tässä terve. Hoitelen liiton rahoja. Anna kuitti, saat rahaa. Lisätietoja saa hihasta nykäsemällä. Näkyillään kun tavataan semmoissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tiedottaja: Taneli Puputti, Tosine ry, tiedottaja(a)hol.fi

Taneli Puputti, hallitusesittely 2017Moi! Olen neljännen vuoden tosinisti ja toimin tällä kaudella Holin tiedottajana. Kotoisin olen Nakkilasta Satakunnasta. Historian opiskelussa minua kiehtoo etenkin antiikin ja keskiajan maailmat. Tavoitteeni Holin tiedottajana on edistää liiton tiedotusta informoimalla jäsenistöä entistä ahkerammin, sekä herättää Holin Twitter-tilin jälleen henkiin.
 
 
 

Päätoimittaja: Susanna Koivistoinen, Varnitsa ry, susakoi(a)student.uef.fi

Susanna Koivistoinen, hallitusesittely 2017Heipä hei! Olen Susanna, neljännen vuoden historian opiskelija ja toimin vuoden 2017 Historian Opiskelijain Liiton uudelleen henkiin herätetyn lehden päätoimittajana. Tulen itärajan tuntumasta Joensuusta, mutta tunnustan olevani kovan luokan savolainen. Opinnoissani tähtään historian ja yhteiskuntaopin opettajaksi, mutta sivuaineistani löytyy myös suomen kieltä ja kirjallisuutta sekä mediakulttuuria ja viestintää. Toivon, että vuonna 2017 Hol kohtaa jäsenistönsä paremmin sekä tuo historian opiskelijat lähemmäs toisiaan, ja lehtemme toimiikin yhtenä hyvänä foorumina tälle. Jos sinulla pysyy kynä kädessä ja olet kiinnostunut kirjoittamaan juttuja ajankohtaisista asioista, työelämästä tai ylipäätänsä mistään historiaan liittyvästä, niin laitathan juttuideoita tai valmiita lehtijuttuja minulle sähköpostilla!
 

Työelämävastaava: Saana Koivisto, Patina ry, koivisto.saana.m(a)student.uta.fi

Saana Koivisto, hallitusesittely 2017Olen Saana Koivisto, Patinan HOL-vastaava, sekä HOL:in työelämävastaava. Opiskelen historiaa nyt toista vuotta. Tavoitteenani työelämävastaavana on tuoda esiin historian opiskelijoille, millaisia tulevaisuuden työllisyysmahdollisuudet ovat sekä tehdä mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä työllistävien tahojen kanssa. HOL-vuodelta odotan ennen kaikkea yhteistyötä muiden ainejärjestöjen kanssa ja hauskaa hallitusvuotta.
 
 
 
 
 
 

Varainhankintavastaava: Jarno Aho, P-Klubi ry, jaalah(a)utu.fi

Jarno Aho, hallitusesittely 2017Hei, olen Jarno Aho toisen vuoden poliittisen historian opiskelia Turun yliopistosta. Toimin tänä vuonna HOL:in varainhankintavastaavana.
 
 
 
 
 
 

Hallituksen jäsen: Katri Pyy, Tiima ry, pyy.katri(a)gmail.com

Katri Pyy, hallitusesittely 2017Katri Pyy, Hol’lin uusi kasvo ja ylpeä Tiiman edustaja. Toimii jokapaikan höylänä Hol’issa ja viestintävastaavana omassa hallituksessaan.
 
 
 
 
 
 

Hallituksen jäsen: Roosa Mantila, Polho ry, roosa.mantila(a)helsinki.fi

Roosa Mantila, hallitusesittely 2017Terve! Olen Roosa Mantila, ensimmäisen vuoden poliittisen historian opiskelija Helsingin yliopistossa, ja toimin vuonna 2017 oman ainejärjestön hallituksessa suhdevastaavana, sekä sitten HOL:in hallituksessa. Hissa on aina ollut niitä omia suosikkijuttuja musiikin lisäksi. Siksi onkin hienoa päästä mukaan toimintaan, jonka tarkoituksena on ajaa meidän kaikkien hissaopiskelijoiden yhteistä hyvää! Tykkään soitella myös sähköbassoa ja naureskella huonoille jutuille (omille jutuille).
 
 

Hallituksen jäsen: Minna Majaniemi, Taso ry, minna.majaniemi(a)helsinki.fi

Minna Majaniemi, hallitusesittely 2017Opiskelen talous- ja sosiaalihistoriaa Helsingissä valtiotieteellisen tiedekunnan puolella. Toimin HOL-vastaavuuden lisäksi Taso ry:n 1. opintovastaavana.
 
 
 
 
 
 
 
 

Hallituksen jäsen: Heikki Aarva, Kronos ry, heikki.aarva(a)helsinki.fi

Heikki Aarva, hallitusesittely 2017Ave ja howdy partner! Meikäläinen on Heikki ja olen kolmannen vuoden historian opiskelija Helsingin yliopistossa. Alkutervehdyksen sävy viittaa antiikin historiaan, mutta mielenkiinnon kohteinani ovat tällä hetkellä keskiaika ja Pohjois-Amerikan historia. Olen kronoslainen ja Hol-hommissa jatkan edeltäjäni hyväksi todettua linjaa. Mieltä kohottava vuosi on tulossa, kun itsenäinen Suomi täyttää 100wee! Nähdään seminaareissa!