Holin mediat

Historian Opiskelijain Liitton tärkeimpiin tehtäviin valtakunnallisena etujärjestönä kuuluu tiedottaminen ja kantaa ottaminen yhteiskunnallisiin asioihin, jotka koskettavat historian opiskelijoita Suomessa. Samalla tiedottamisella Hol ylläpitää valtakunnallista tieteellistä keskustelua  historian alalla.

Tiedottamisessa tärkeimpinä apuvälineinä toimivat Holin ylläpitämät erilaiset media-alustat. Niistä kaikista pitkäaikaisin on Holin oma jäsenlehti Holkki, joka paperiversiona ilmestyy kaksi kertaa vuodessa Holin seminaarien yhteydessä. Lehti on kuitenkin kokonaisuudessaan luettavissa verkossa ja osa sen artikkeleista julkaistaan seminaarien jälkeen Holin blogissa

Issuu-palvelun avulla tai viimeistään Holin blogissa pääset tutustumaan liiton ja sen yhteistyökumppaneiden mielenkiintoisiin kirjoituksiin 

2010-luvulla Holin blogista onkin tullut liiton tärkein julkaisukanava. Lisää näkyvyyttä blogin tekstit saavat Holin somekanavien kautta, mihin tällä hetkellä kuuluvat  liiton Facebook– ja Instagram-tilit.

Holin Facebook- ja Instagram-tilejä seuraamalla pysyy hyvin perillä Holin toiminnasta ja yleisestä keskustelusta

Uusimpana aluevaltauksena liitoln tiedotuksessa on vuonna 2018 avattu Holin oma Youtube-kanava, jonka kautta liitto julkaisee lyhyitä videoita koskien Holin omaa toimintaa tai tuoden niiden kautta esille tärkeitä ajankohtaisia teemoja.

Kuvaa klikkaamalla pääset tutstumaan Holin Youtube-kanavaan ja sen sisältöön! 

Valitsee siis Holin medoista mieleisesi ja tutustu sitä kautta liiton toimintaan! 😉