Holin kannatusjäsenyys

Historian Opiskelijain Liitolla on varsinaisten jäsentensä lisäksi myös kannatusjäseniä, jotka vuosittaisen kannatusjäsenmaksun (25,00 €) avulla tukevat  Holia sen työssä Suomen historian opiskelijoiden hyväksi. Kaikki tämän päämäärän allekirjoittavat yksityis- ja oikeushenkilöt voivat liittyä kertaluontoiseksi tai toistaiseksi voimassa olevaksi kannatusjäseneksi. Maksu ei sido kannatusjäseniä mihinkään ja sen myötä Hol kiitoksena tarjoaa omia jäsenetuja, joista on löydettävissä tarkemmin tietoa alempana.

Jäsenyys molemmissa tapauksissa on aina kerrallaan yhden ajan voimassa alkaen ensimmäinen päivä elokuuta (1.8.) ja päättyen seuraavan vuoden heinäkuun viimeisenä päivänä (31.7.). Hol lähettää kaikille edellisenä vuonna sekä kertaluontoisiksi että toistaiseksi voimassa oleville liittyneille kannatusjäsenilleen hyvissä ajoin touko-heinäkuussa jäsenmaksut sähköpostitse.  Maksamalla jäsenmaksun henkilö vahvistaa kannatusjäsenyytensä aina vuodeksi eteenpäin. Maksamatta jättäneiden henkilöiden tiedot poistetaan kannatusjäsentietokannasta seuraavan yhdistyksen syyskokouksen yhteydessä.

Mitkä ovat Holin kannatusjäsenedut?

Hol tarjoaa kaikille kannatusjäsenilleen kiitokseksi heidän antamastaan rahallisesta tuesta seuraavia jäsenetuja:

  1. Kaikille kannatusjäsenille lähetään sähköisesti tiedotteita ja kutsuja Holin ympäri Suomea  järjestämiin tapahtumiin. Kannatusjäsenille lähetään myös sähköisesti yhdistyksen vuosikertomus.
  2.  Kaikille kannatusjäsenille lähetetään joko sähköisesti tai postitse Holin oma jäsenlehti Holkki  kahdesti vuodessa.
  3. Hol tarjoaa kaikille kannatusjäsenilleen julkaisutilaa sen ylläpitämillä eri media-alustoilla, johon kuuluvat yhdistyksen nettisivujen kautta toimiva Hol-blogi ja kahdesti vuodessa ilmestyvä jäsenlehti Holkki. Samalla Hol tarjoaa myös julkaisuille näkyvyyttä omien somekanaviensa (Facebookin, Instagramin ja Twitterin) kautta

    Media-alustoilla olevien julkaisujen pitää olla historia-aiheisia ja sanomaltaan yhdistyksen toimintaperiaatteiden mukaisua. Kaikki julkaisuja koskevat yhteydenotot voi lähettää Holi tiedotusvastaavalle (tiedottaja[at]hol.fi), jonka kanssa voi sopia julkaisupaikasta, -tavasta ja -ajankohdasta.

  4.  Kannatusjäsenen suostumukselle hänen nimensä julkaistaan kiitoksena Holin nettisivuilla kannatusjäsenlistassa ja jäsenlehti Holkin sivuilla.
  5. Kaikki kannatusjäsenmaksun maksaneet ovat turvanneet historian oppiaineelle ja sen opiskelijoille paremman tulavaisuuden tukemalla sen etujen ajajaa Suomessa.

Miten voin liittyä kannatusjäseneksi? 

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.