Holin kannatusjäsenyys

Historian Opiskelijain Liitolla on varsinaisten jäsentensä lisäksi myös kannatusjäseniä, jotka vuosittaisen kannatusjäsenmaksun (25,00 €) avulla tukevat  Holia sen työssä Suomen historian opiskelijoiden hyväksi. Kaikki tämän päämäärän allekirjoittavat yksityis- ja oikeushenkilöt voivat liittyä kertaluontoiseksi tai toistaiseksi voimassa olevaksi kannatusjäseneksi. Maksu ei sido kannatusjäseniä mihinkään ja sen myötä Hol kiitoksena tarjoaa omia jäsenetuja, joista on löydettävissä tarkemmin tietoa alempana.

Jäsenyys molemmissa tapauksissa on aina kerrallaan yhden ajan voimassa alkaen ensimmäinen päivä elokuuta (1.8.) ja päättyen seuraavan vuoden heinäkuun viimeisenä päivänä (31.7.). Hol lähettää kaikille edellisenä vuonna sekä kertaluontoisiksi että toistaiseksi voimassa oleville liittyneille kannatusjäsenilleen hyvissä ajoin touko-heinäkuussa jäsenmaksut sähköpostitse.  Maksamalla jäsenmaksun henkilö vahvistaa kannatusjäsenyytensä aina vuodeksi eteenpäin. Maksamatta jättäneiden henkilöiden tiedot poistetaan kannatusjäsentietokannasta seuraavan yhdistyksen syyskokouksen yhteydessä.

Mitkä ovat Holin kannatusjäsenedut?

Hol tarjoaa kaikille kannatusjäsenilleen kiitokseksi heidän antamastaan rahallisesta tuesta seuraavia jäsenetuja:

 1. Kaikille kannatusjäsenille lähetään sähköisesti tiedotteita ja kutsuja Holin ympäri Suomea  järjestämiin tapahtumiin. Kannatusjäsenille lähetään myös sähköisesti yhdistyksen vuosikertomus.
 2.  Kaikille kannatusjäsenille lähetetään joko sähköisesti tai postitse Holin oma jäsenlehti Holkki  kahdesti vuodessa.
 3. Hol tarjoaa kaikille kannatusjäsenilleen julkaisutilaa sen ylläpitämillä eri media-alustoilla, johon kuuluvat yhdistyksen nettisivujen kautta toimiva Hol-blogi ja kahdesti vuodessa ilmestyvä jäsenlehti Holkki. Samalla Hol tarjoaa myös julkaisuille näkyvyyttä omien somekanaviensa (Facebookin, Instagramin ja Twitterin) kautta

  Media-alustoilla olevien julkaisujen pitää olla historia-aiheisia ja sanomaltaan yhdistyksen toimintaperiaatteiden mukaisua. Kaikki julkaisuja koskevat yhteydenotot voi lähettää Holi tiedotusvastaavalle (tiedottaja[at]hol.fi), jonka kanssa voi sopia julkaisupaikasta, -tavasta ja -ajankohdasta.

 4.  Kannatusjäsenen suostumukselle hänen nimensä julkaistaan kiitoksena Holin nettisivuilla kannatusjäsenlistassa ja jäsenlehti Holkin sivuilla.
 5. Kaikki kannatusjäsenmaksun maksaneet ovat turvanneet historian oppiaineelle ja sen opiskelijoille paremman tulavaisuuden tukemalla sen etujen ajajaa Suomessa.

Miten voin liittyä kannatusjäseneksi? 

  Holin kannatusjäseneksi liittyessä sinun täytyy täyttää alla oleva kannatusjäsenlomake. Lomakkeessa antamasi tiedot tallennetaan Holin kannatusjäsentietokantaan, jota ylläpitää yhdistyksen puheenjohtaja (pj[at]hol.fi), jolla on jaettu tietokannan selaus- ja muokkausoikeus yhdessä yhdistyksen taloudenhoitajan kanssa. Kerättyjä tietoja ei luovuteta muille osapuolille.

  Kannatusjäsenlomake:

  Holin kannatusjäsenenä sitoudun
  I) Maksamaan kannatusjäsenmaksun (25,00€) Holin tilille, minkä myötä jäsenyys on yhden (1) vuoden kerrallaan voimassa. Jäsenyys alkaa aina joka vuosi elokuun ensimmäisenä päivänä (1.8) ja päättyy seuraavan vuoden heinäkuun viimeisenä päivä (31.7).

  II) Vastaanottamaan Holilta sähköpostia kannatusjäsenyyteen ja sen järjestämiin tapahtumiin liittyen

  III) Ilmoittamaan henkilökohtaisissa yhteystiedossa tapahtuvista muutoksista kannatusjäsentietokannan ylläpitäjälle ( pj[at]hol.fi)

  Ennen lomakkeen lähetystä vastaa vielä alla olevaan laskuun, niin tiedämme, että et ole robotti.