Palaa kohteeseen Menneet seminaarit

Kevätseminaari Turussa 15. – 17.3.2019

Ny se o varmaa! Historian opiskelijat ympäri Suomea ottavat yhteisen varaslähdön kevään 2019 eduskuntavaaleihin saapumalla Turkuun 15.-17.3.2019 Historian Opiskelijain Liiton kevätseminaariin. Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Turun yliopiston Politiikan tutkimuksen klubi ry eli P-klubi, joka eduskuntavaalit-teemaisella seminaarillaan tutustuttaa meidät politiikan tutkimuksen maailmaan. Seminaarin järjestämisessä on myös mukana Kritiikki ry.

Kevätseminaarin ohjelma jakautuu perinteisesti kolmelle eri päivälle seuraavalla tavalla:

PERJANTAI 15.3.2019

 Pubivisa
Kevätseminaarin perjantai-illan ohjelma on pubivisa, jossa tilaisuudessa muodostetut tiimit pääsevät ottamaan toisistaan mittaa yleistiedon saralla ja voittamaan upeita palkintoja. Tilaisuuden tarkempi tapahtumakuvaus on löydettävissä sen omasta Facebook-tapahtumasta.

Paikka: Historian luokka, Panimoravintola Koulu
Osoite: Eerikinkatu 18, 20100 Turku
Kellonaika: 19:00
Facebook-tapahtuma
Ilmoittautuminen: Ei erillistä ilmoittautumista, avoin tilaisuus.

LAUANTAI 16.3.2019

– Holin kevätseminaari –
Seminaarissa pääsemme kuulemaan eduskuntavaalit-teemaisia luentoja ja samalla tutustumaan politiikan tutkimuksen maailmaan. Tilaisuudessa jaetaan myös Historian Opiskelijain Liiton ja Historiallisen yhdistyksen yhteystyössä vuosittain myöntämä gradupalkinto vuoden 2017-2018 parhaimmalle gradulle. Seminaarin tarkempi aikataulu ja luennoitsijat ovat nähtävissä Facebook-tapahtumassa.

Paikka: Luentosali Pub 3, Turun yliopiston Publicum-rakennus
Osoite: Assistentinkatu 7, 20500 Turku
Kellonaika: 10:00-16:00
Facebook-tapahtuma

Historian Opiskelijain Liiton Sitsit 
Perinteitä kunnioittaen seminaariväki kokoontuu lauantai-illalla Holin sitseille, jotka tällä kertaa järjestetään P-klubilaiseen tapaan. Sitsien jälkeen tapahtumapaikka Q-talo muuntautuu loppuillaksi sitsien jatkopaikaksi. Holin sitsien tarkempi tapahtumakuvaus on löydettävissä sen omasta Facebook-tapahtumasta.

Paikka: Q-talo
Osoite: Nummenpuistokatu 2, 20540 Turku
Kellonaika: 19:00
Facebook-tapahtuma

SUNNUNTAI 17.3.2019

Holin sääntömääräinen vuosikokous ja hallituksen kokous
Seminaarin viimeisenä päivänä Holin hallitus ja ainejärjestöjen edustajat kokoontuvat yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen, jonka jälkeen Holin hallitus pitää vielä oman kokouksensa.

Paikka ja osoite: Cafe Art, Läntinen rantakatu 5
Kellonaika: 11.00 alkaen
Ilmoittautuminen: Ei erillistä ilmoittautumista, avoin tilaisuus.

SEMINAARIN MAJOITUS
Majoittuminen tapahtuu Turun Omenahotellissa (Humalistonkatu 7, 20100 Turku), josta on mahdollista saada järjestäjien varauksen kautta paikka neljän hengen huoneesta ainoastaan kahdeksi yöksi.
Huoneen hinta on noin 40-50€ per henkilö/kaksi yötä. Tarkempi hinta määrittyy viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ilmoittautumisen alkaminen järjestäjien organisoimaan majoitukseen kerrotaan myöhemmin. Ilmoittautuminen majoitukseen on sitova. Tarkemmat tiedot majoituksen maksamisesta julkaistaan ilmoittautumisen alkaessa.

YHTEYSTIEDOT
Kaikki tiedustelut koskien Holin kevätseminaaria 2019 ja sen tapahtumia voi lähettää seminaarin omaan sähköpostiosoitteeseen: holsemmaturku19@gmail.com