Palaa kohteeseen Hallitustyö

Hallituksen kokousten pöytäkirjat

Jokaisesta Holin hallituksen kokouksesta on laadittu ja laaditaan vastaisuudessakin yhdistyinlain vaatima pöytäkirja, Suurin osa näistä vuosien varrella laadituista dokumenteista on paperillisessa muodossa tallennettuna yhdistyksen omaan arkistoon, jota säilytetään Helsingin Yliopiston Ylioppilaskunnan arkistossa.

Kuitenkin vuodesta 2018 alkaen kaikki Holin hallituksen pöytäkirjat ovat luottavissa digitaalisessa muodossa netin välityksellä. Pöytäkirjat ovat löydettävissä yhdistyksen omalta Google Drive-tililtä, jonne ne  tallennetaan aina noin viikon viiveellä edellisestä hallituksen kokouksesta.  Samalta tililtä on myös löydettävissä myös  yhdistyksen edellisien vuosien hallitusten kokousten pöytäkirjoja, joita tallennetaan tasaiseen tahtiin tilille.

Holin hallituksen pöytäkirjat antavat itsessään hyvän ja realistisen kuvan yhdistyksen varsinaisesta toiminnasta siitä kiinnostuneille, minkä vuoksi Holin hallitus suositteleenkin niihin perehtymistä ja toivottaakin kaikille niiden tuleville lukijoille  antoisia lukuhetkiä!

Pöytäkirjat ovat löydettävissä tämän linkin takaa: (sivua kehitellään parhaillaan)