Päivitystä risteilyn infoon!

Risteilylle on sadellut hyvin ilmoittautumisia, kiitos siitä! Jopa niin hyvin, että alkuperäinen, utopistiselta tuntunut 160 hengen varaus osoittautui liian pieneksi ja päätettiin napata 10 hyttiä lisää. Paikkoja avautui siis 40 lisää. Tätä enempää Hol ei voi paikkoja varata, joten yli menneet ilmoittautumiset saavat ilmoituksen varasijasta. Samalle risteilylle voi toki koittaa sen jälkeen lähteä omatoimisestikin, vaikkei hinta toki ole sama kuin ryhmäilmoittautumisella.

Lisävaraus tuo lisäkustannuksia ja alkuperäistä ilmoittautumisaikaa joudutaan hieman kaventamaan loppupäästä. Ilmoittautuminen on auki 26.12. saakka ja viime hetkillä ilmoittautuneiden kannattaa varautua lyhyeeseen maksuaikaan. Hol maksaa risteilyn loppumaksun tammikuun alussa ja silloin osallistujien maksut pitää olla jo tilillämme.

Tilinumeron kanssa on ollut hieman ongelmia joillain verkkopankeilla. Mikäli pankkisi ei hyväksy tilinumeroa, otahan yhteyttä puheenjohtajaan sähköpostitse.

 

Arttu Huoviala
Puheenjohtaja