Hol seilaa! -infopaketit lähetetty

Kaikille risteilylle lähteville on lähetetty tuhti informaatiopakkaus Hol-risteilyä koskien sähköpostitse. Mikäli et ole tällaista viestiä saanut, vaikka olet ilmoittautunut ja maksunut, ota yhteyttä puheenjohtajaan.

Infossa käydään läpi aikatauluja sekä muistettavia asioita. Hol noudattaa tilauksessaan Tallinkin peruutusehtoja, jotka on myös käyty läpi. Infon lopuksi on alustava hyttikartta, johon on mahdollista tehdä tämän viikon loppuun saakka muutoksia. Sunnuntaina 14.1. hytit pistetään lopulliseen muotoonsa, mikäli muutosehdotuksia tulee.

Jos halusi risteilemään on herännyt myöhään, etkä ilmoittautunut risteilylle ajoissa, ei hätää: risteilemään voi lähteä omatoimisestikin! Hinta on toki hieman enemmän, kuin yhteisvarauksessa, mutta kallista se ei ole siltikään. Risteily on siis 22h Tallink Europan risteily välillä Helsinki-Tallinna ja lähtöaika on 1.2. klo. 18.30. Laivoja ei lähde kuin yksi päivässä, joten näillä tiedoilla pitäisi päästä samalle laivalle. Holin buffet-varaus on myöhempään kattaukseen.