Puheenjohtajan tervehdys 2022

(En svensk översättning hittar du från vår svenskspråkiga hemsida)

Moikka! Tänä vuonna Historian Opiskelijain Liiton puheenjohtajakaupunkina toimii Siperian läntisin yliopistokaupunki Joensuu, josta myös tervehdys ilmestyy! Puheenjohtajuus on siis vuonna 2022 52-vuotiaalla Varnitsa ry:llä. 

Vallitseva koronatilanne vaikuttaa edelleen niin ainejärjestöjen kuin Holin toimintaan. Syksyllä pääsimme juhlimaan syysseminaaria Joensuussa lähitapahtuman muodossa, jonka toivoisin myös onnistuvan Oulussa järjestettävästä kevätseminaarista. Syksyn seminaari oli ensimmäinen Holin tapahtuma, minne itse olen päässyt osallistumaan. 

Viime vuosina Holin hallituksella on ollut tavoitteena tuoda Liittoa näkyvämmäksi ainejärjestöille, ja tänä vuonna jatkamme samaa linjaa.

Viime vuosina Holin hallituksella on ollut tavoitteena tuoda Liittoa näkyvämmäksi ainejärjestöille, ja tänä vuonna jatkamme samaa linjaa. Korona-aikana Holin toiminta on jäänyt Zoomin välityksellä järjestettyjen webinaarien tasolle, joka voi olla osaltaan syynä Holin heikkoon tunnettavuuteen. Jospa maailmantilanne pikkuhiljaa palaisi normaaliin ja pääsisimme hyödyntämään myös Hol-tarralla saatavia museo etuja. Sekä tietysti tutustumaan kanssaopiskelijoihin Holin järjestämissä seminaareissa ja risteilyllä!

Olisikin edellisen puheenjohtajakaupungin tavoin mukava kuulla opiskelijoiden mielipiteitä Holin näkyvyyden ja monipuolisuuden lisäämisestä sekä kehitysideoita!

Kiitos Tiimalle edellisen vuoden puheenjohtajuudesta sekä väistyvälle hallitukselle avusta ja vinkeistä, miten lähteä uuteen vuoteen! Jospa päästäisiin yhdessä jäsenien kanssa näkemään muutenkin kuin etäyhteyksien kautta!

Hanna Valtonen, Historian Opiskelijain Liiton puheenjohtaja

Pj [at] hol.fi